Что мы предлагаем нашим сторонникам

Кто безумно любит экологически чистую систему ..

Симптоми и лечение на доброкачествена .

Всички пациенти се наблюдават застой на зрителния нерв. Това е огромен проява на заболяването, което може да доведе до рязко намаляване на остротата на зрението и в крайна сметка, до слепота.

Получить цену

НАДБЪБРЕЧНИ ЖЛЕЗИ Eндокринни хипертонии от .

Наука Ендокринология 4•2008 158 Изоензим 1 (11 -HSD1) има висока концентрация в черния дроб, мо-же да действа като дехидрогеназа и като редуктаза и е с нисък афи-нитет към стероидите.

Получить цену

В Ирландия: Вълна от безплатни семинари за .

В Ирландия: Вълна от безплатни семинари за фермерите! МГБ 24 Часа ... ДФ „Земеделие" преведе над 24 млн. лв. (24 174 449 лв.) на 5 835 животновъди, заявили схемата за преходна национална помощ за ...

Получить цену

Документ от документите.ком | Страница 3 - Качете .

Нормално в урината има до 4 mg/dl уробилиноген (при здрави описанието на резултата е: "уробилиноген неувеличен"). Повишение настъпва при заболявания на чернодробния паренхим и хемолитични състояния.

Получить цену

90 ЕНДОКРИННИ МАРКЕРИ Инхибинът в диагностиката на .

В Лайдиговите клетки на хора и гризачи е доказана информационна РНК за инхибиновите субединици – и в, и се предполага, че в тях също може да се синтезира инхи-бин В .

Получить цену

Бенин. Африка - ЯПлакалъ

Поиск по картине Поиск изображения по сайту

Получить цену

Дифтерията се разпознава по лаещата кашлица | .

От псевдокруп страдат най-често деца от 1 до 4 години, но се среща и при кърмачета и при по-големи деца. ... България шампион по смъртност в света с 27,3 на 1 млн. души (Обзор)

Получить цену

Уринен седимент – стойности извън нормата | Puls.bg

21/1/2019· При здрав човек в сутрешна урина е нормално да бъдат открити до 3 еритроцита и до 5 левкоцита на зрително поле. По отношение на т. нар. цилиндри – те се установяват рядко.

Получить цену

Африка е лидер в идентифицирането на резистентност .

Тези данни са получени от проучване, проведено от международен екип, ръководен от Silvia Bertagnolio от Световната здравна организация (СЗО). Статията е публикувана в The Lancet.

Получить цену

Пътешествие в хематологията - хиперкоагулабилни .

Хепарин индуцирана тромбоцитопения: по време на терапията с хепарин се произвеждат антитела, които водят до взоимодействие между хепарина и тромбоцитен фактор 4, което има за последица активация на тромбоцитите ...

Получить цену